Welkom bij Ketel Elektro

Ketel Elektro is ‘de’ speciaalzaak als het gaat om verlichting. Wij voeren een zeer uitgebreid assortiment van designverlichting tot klassieke verlichting en van gloeilamp tot led-lamp.

Ons bedrijf is sinds 1973 gevestigd in het centrum van Emmeloord en levert naast verlichting ook lichtadvies en projectverlichting. Om het
geheel nog sfeervoller te maken hebben wij ook een groot aanbod aan woonaccessoires. Wij heten u graag van harte welkom in onze winkel te Emmeloord.

I.V.M. DE CORONA ZIJN WIJ GESLOTEN MAAR HEEFT U EEN LAMP NODIG, DAN BIEDEN WIJ DE MOGELIJKHEID VOOR PERSONAL SHOPPING  EN AFHALEN, UITERAARD VOLGENS DE RIVM-REGELS. 
U KUNT ONS BEREIKEN ONDER TELEFOONNUMMER 0527-612063 OF VIA E-MAIL INFO@KETELELEKTRO.NL

 

<h2>ketelelektro.nl sitemap:</h2> <a href="https://www.ketelelektro.nl/home"><b>Welkom bij Ketel Elektro</b></a><br /> -<a href="https://www.ketelelektro.nl/aanbiedingen">Aanbiedingen</a><br /> <a href="https://www.ketelelektro.nl/verlichting">Verlichting</a><br /> <a href="https://www.ketelelektro.nl/projectverlichting">Projectverlichting</a><br /> <a href="https://www.ketelelektro.nl/lichtadvies">Lichtadvies</a><br /> <a href="https://www.ketelelektro.nl/reparatie-en-montage">Reparatie &amp; Montage</a><br /> <a href="https://www.ketelelektro.nl/woonaccessoires">Woonaccessoires</a><br /> <a href="https://www.ketelelektro.nl/lampeberger">Lampe Berger</a><br /> <a href="https://www.ketelelektro.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.ketelelektro.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="https://www.ketelelektro.nl/nieuwe-items">Nieuwe items</a><br />